Banner-kleuren-combinatie-broekjes-TessLiva-handgemaakte-baby-kinderkleding

Welke kleuren zijn met elkaar te combineren?

De foto’s van onze baby en kinderkleding stellen we met de grootste zorg samen. We willen je een zo een realistisch mogelijk beeld geven van hoe deze er in het echt uit zien. Enig verschil is soms lastig om te voorkomen. Daarom besteden we nu extra aandacht aan de effen kleuren en de mogelijkheid om deze met onze leuke prints te combineren. Door de kleuren met deze foto’s naast elkaar te leggen tonen we het verschil in ons kleurenpalet.

Welke effen kleuren zijn er?

Als voorbeeld hebben we alle effen kleuren als broekjes naast elkaar gelegd (foto boven). De kleuren zijn van links naar rechts: zwart, rosa, okergeel, taupe, donkerblauw, oud mauve, dusty bordeaux, cognac, roze klei, licht roze, autumn peach, jeans blauw, donker mint en roest donker.

Welke kleuren zijn te combineren?

Banner-kleuren-combinatie-broekjes-leaves-white-TessLiva-handgemaakte-baby-kinderkleding

Het shirtje links is van de stof leaves white. De kleuren die hier goed bij passen zijn v.l.n.r. dusty bordeaux, oud mauve, roze klei, licht roze en roest donker. 

Het shirtje rechts is van de stof leaves beige. De kleuren die hier goed bij passen zijn v.l.n.r. dusty bordeaux, cognac, roze klei, oud mauve en licht roze.

Banner-kleuren-combinatie-broekjes-leaves-beige-TessLiva-handgemaakte-baby-kinderkleding
Banner-kleuren-combinatie-broekjes-painted-flowers-TessLiva-handgemaakte-baby-kinderkleding

Het shirtje links is van de stof painted flowers. De kleuren die hier goed bij passen zijn v.l.n.r. zwart, jeans blauw, rosa, dusty bordeaux, cognac, oud mauve en licht roze. 

De paperbag skirt links is van de stof painted flower rosa. De kleuren die hier goed bij passen zijn v.l.n.r. rosa, cognac en licht roze.

Vragen?

Hopelijk geeft dit meer inzicht om de verschillende kleuren en prints van onze baby en kinderkleding te combineren. Heb je nog vragen, of wil je weten hoe jouw favoriete print te matchen is? Laat onderaan de pagina je reactie of vraag achter of stuur een bericht via social of e-mail (info@tesslivakinderkleding.nl)

Een aantal voorbeelden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *