Gastenboek

Laat hieronder een bericht achter.

247 gedachten over “Gastenboek”

  1. Ik ben heel blij met de kleding die ik voor m’n dochter heb gekocht. Het is mooie kwaliteit, goede pasvorm en kleding en vormen blijven ook goed na meerdere keren wassen.
    Top!

  2. Hoog waardige kwaliteit en zit ook echt heel mooi! Heel blij met mijn complete set

  3. Heel mooi speendoekje besteld. De stof voelt erg fijn en zacht aan.

  4. Zó blij met de kleertjes die ik heb besteld! De bestelling kwam super snel binnen en de kleertjes worden met veel plezier door ons meisje gedragen!

  5. Super leuke printjes! De stoffen voelen fijn en zacht aan. De maten vallen normaal. Echt een aanrader! Prijs/kwaliteit is goed.

  6. De kleding ziet er super netjes uit! Hele mooie stoffen en een goede service! De prijs kwaliteit verhouding is erg goed! Zeker een aanrader! De kleding staat onze tweelingmeisjes erg goed!

  7. Al meerdere kleertjes, haarbandjes en mutsjes van TessLiva in de kast hangen hier, de kwaliteit is super! En het staat ons kleine meisje zo leuk! Dat je er even op moet wachten is het het helemaal waard.

  8. Broekje met giraffenprint besteld voor onze dochter die wij in juli verwachten. Het broekje was netjes ingepakt en ziet er super uit! Wij kunnen niet wachten tot ze hem aan kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *