Over TessLiva

TessLiva is onze webshop met handgemaakte kleding die met liefde en veel plezier wordt gemaakt. Met de leukste stoffen, beste kwaliteit en goede service! We zijn begin 2019 gestart. 

We staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

  • KvK-nummer: 73407925 
  • Btw-identificatienummer: NL859520183B01

Wil jij kleding voor je dochtertje waar niet iedereen in rondloopt en lekker zittende setjes, dan ben je bij ons aan het goede adres. Voor ons is het belangrijk dat jij tevreden bent.

Zelfgemaakt
Het belangrijkste van onze kleding is dat deze altijd door ons met de hand gemaakt wordt. De kleding wordt pas gemaakt nadat jij deze hebt besteld.

Leukste stoffen
Bij onze nieuwe collecties zoeken we altijd naar de nieuwste kinderkleding trends en stoffen. Hier wijken we af van de grote kindermerken en winkelketens door eigentijdse en unieke kinderkleding te maken.

Beste kwaliteit
Onze kleding wordt gemaakt van de beste kwaliteit stoffen en met nog meer aandacht voor afwerking en details zodat deze langer meegaan. Daarnaast testen wij de kleding altijd eerst zelf bij onze dochtertjes. Door gebruik van de beste kwaliteit stoffen ziet de kleding er altijd mooi uit en gaat lang mee.

Beste service
Heb je vragen of een speciaal verzoek dan zitten we voor je klaar en proberen je zo goed mogelijk te helpen. Voor ons is het belangrijk dat jij tevreden bent. Ben je niet helemaal tevreden? Laat het ons direct weten via e-mail, instagram of facebook. Dan kijken we samen naar een oplossing. Vinden we geen oplossing dan krijg je altijd je geld terug. Laat dit wel binnen 14 dagen weten.

Duurzaam
TessLiva kinderkleding is een moderne onderneming, die duurzaamheid erg belangrijk vindt. Wij willen graag een belangrijke bijdrage leveren aan een schone toekomst voor onze kinderen.

  • Daarom werken we met alleen de beste kwaliteit stoffen zodat de kleding langer meegaat.
  • 95% van onze stoffen voldoen aan het oeko-tex standaard.
  • De kleding wordt pas gemaakt na bestelling hiervan zodat we geen onnodige kleding overhouden.
  • We zijn zo duidelijk mogelijk over onze producten om retouren te voorkomen

Contact

Je kan ons bereiken via

Je krijgt van ons altijd een reactie binnen 24 uur.