Gastenboek

Laat hieronder een bericht achter.

134 reacties op “Gastenboek”

 1. Een heel mooi geboortesetje gekocht voor onze dochter die we in september eindelijk hopen te ontmoeten! Goede en stevige kwaliteit stof en mooie kleuren. Kan niet wachten het haar aan te trekken!

 2. Voor de tweede keer kledingsetjes besteld en weer erg blij mee. Mooie pasvorm van de broekjes en leuke printjes.

 3. Broekje besteld met gekleurde bloemen. Mooie kwaliteit, kleuren blijven goed na wassen. Pasvorm valt normaal. Blij mee!

 4. Prachtige kleertjes van mooie stof. Veel keuze en zo leuk dat veel kleurtjes bij elkaar matchen.
  Mijn dochter vindt de leggings fijn zitten.

 5. Twee shirtjes en een broekje besteld. Doordat er complete setjes op de website staan kan je (na een beetje zoekwerk) zelf leuke setjes samenstellen. Na even geduld te hebben krijg je de kleertjes binnen. Een prachtig resultaat: mooie stof, goede pasvorm en netjes gemaakt!
  Ik ben er erg blij mee en m’n dochtertje draagt het met plezier.
  EĆ©n nadeel: de website is erg verslavend en vraagt enig beheersingsvermogen om niet teveel te kopen šŸ˜‰

 6. Heel tevreden over de super leuke kleertjes! Het is hele fijne stof en mijn dochters hebben dragen het graag! Heerlijk al die leuke mooie printjes!

 7. Ook voor de zoektocht naar zomerkleren voor mijn dochter kom ik weer bij TessLiva uit. De kwaliteit is top en je kunt op de site heerlijk combineren en altijd fijne en snelle hulp via email.

 8. Hele leuke vrolijke setjes kleding. Gemaakt van ideaal stof waar kleine kindjes zich lekker in kunnen bewegen. Wij hebben al 2 setjes besteld en er zullen er nog volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.