Gastenboek

Laat hieronder een bericht achter.

134 reacties op “Gastenboek”

  1. Twee jurkjes laten maken voor de kinderen. Prachtig afgewerkt, ze willen de jurkjes niet meer uit doen!

  2. Nu al een paar keer kleding besteld .. super mooie kwaliteit en zeker z’n geld waard! Ook heel leuk dat het unieke kleding is die niet veel kinderen dragen. Ik vind de printjes en kleurtjes leuk te combineren. Ik krijg altijd complimenten als mijn dochter deze mooie kleertjes draagt !

  3. 2 setjes besteld voor mijn dochtertje in maatje 74. Ik kan niet wachten tot ze erin past. Net als de 2 setjes in maat 68 die ze nu draagt, zijn ook deze setjes weer van een heerlijk stofje gemaakt waarin ze vrij kan bewegen en er ook nog eens prachtig uitziet. Zelfs na veel wassen en strijken blijven de kleren erg mooi in model en uiterlijke. Ik blijf zeker shoppen!

  4. Bianca Eding

    Super mooie kleding, mooie stofjes. De oudste heeft het lang gedragen en sommige kledingstukken gaan al door naar de jongste, en het ziet er nog mooi uit!

  5. Erg fijne en mooie stofjes. De kleur is helder en blijft lang goed. Het zou fijn zijn wanneer er knoopjes in het shirt kunnen, dan kunnen de kids het nog langer aan.

  6. We hebben een paar erg leuke T-shirtjes en bloomers gekocht bij TessLiva. De kwaliteit van de kleding is goed en blijft na wassen ook mooi. Het contact met TessLiva verliep netjes en het is het wachten op het leuke pakketje zeker waard 🙂

  7. Wauw wat een mooie kleren! Ik ben heel blij met alles wat ik besteld heb. Ik ga zeker vaker bestellen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.